Recepty
Dobré jedlo začína s Benom.
Uhorkovo-cibuľový šalát s hovädzími rezančekmi

PRODUKTY

INGREDIENCIE
200 g Omáčky Szechuan
400 g chudej hovädzej roštenky krájanej na plátky hrubé asi 1,5 cm
1 veľká červená cibuľa
2 šalátové uhorky
soľ
panenský olivový olej
petržlenová vňať či koriander na ozdobu

Uhorkovo-cibuľový šalát s hovädzími rezančekmi
Počet Porcií: 4
Čas Prípravy: 20 min
PRÍPRAVA
  1. Mäso izbovej teploty (ponechajte pred úpravou 30 minút mimo chladničku) potrite olivovým olejom a posoľte.
  2. Mäso opečte naprudko na panvici po každej strane cca 3 minúty. Nie dlhšie, inak mäso stuhne.
  3. Mäso vyberte na dosku, nechajte 5 minút odležať a potom nakrájajte na rezance.
  4. Tie v panvici zmiešajte s omáčkou a prehrejte.
  5. Uhorky aj cibuľu nakrájajte na plátky, cibuľu rozoberte na krúžky.
  6. Všetko rozdeľte do misiek alebo do tanierov, pridajte rezančeky mäsa a šalát pokvapkajte zvyšnou omáčkou.
  7. Podávajte posypané lístkami petržlenu či koriandra.