Recepty
Dobré jedlo začína s Benom.
Provensálske šampiňóny na opečenom chlebe

PRODUKTY

INGREDIENCIE
320 g Provensálskej omáčky
500 g menších šampiňónov
100 g masla
8 plátkov sušenej šunky (asi 25 g)
pár vetvičiek otrhaného čerstvého rozmarínu
soľ
čerstvo mleté čierne korenie
4 veľké plátky bieleho chleba

Provensálske šampiňóny na opečenom chlebe
Počet Porcií: 4
Čas Prípravy: 20 min
PRÍPRAVA
  1. Chlieb opečte na grile alebo v rúre dozlatista. Nie však príliš, aby nebol tvrdý.
  2. Na panvici rozpustite maslo a opekajte na ňom dozlata na plátky nakrájané šampiňóny.
  3. Na záver vmiešajte provensálsku omáčku, osoľte.
  4. Na opečený chlieb rozložte plátok sušenej šunky a šampiňóny s omáčkou.
  5. Posypte korením a vetvičkami rozmarínu.
  6. Podávajte s príborom.


  7. Tip Uncle Ben's: Opečený chlieb môžete potrieť aj roztlačeným cesnakom pre väčšiu šmrnc.