Recepty
Dobré jedlo začína s Benom.
Grilované paradajky s cesnakom, omáčkou Szechuan a opečeným toastom

PRODUKTY

INGREDIENCIE
1 ks Omáčky Szechuan
500g veľkých paradajok
20g cesnaku
10g olivového oleja
2g bazalky čerstvej
1g tymiánu
300g bieleho toustového chleba
soľ, čierne korenie

Grilované paradajky s cesnakom, omáčkou Szechuan a opečeným toastom
Počet Porcií: 4
Čas Prípravy: 30 min
PRÍPRAVA
  1. Paradajky prekrojíme na polovicu. Dáme na plech a pokvapkáme olivovým olejom.
  2. Pridáme nasekaný cesnak a nasekané bylinky.
  3. Dáme do rúry piecť na 200 °C asi 10 minút.
  4. Potom na paradajky vlejeme omáčku Szechuan a ešte zapečieme.
  5. Pokrm podávame s opečenými bielymi toastmi.