Recepty

Grilovaná morka so sušenými paradajkami, granátovým jablkom a stredomorskou ryžou

Grilovaná morka so sušenými paradajkami, granátovým jablkom a stredomorskou ryžou
  • Porcie
    4
  • Príprava
    10min
  • Čas varenia
    15min
  • Celkom
    25min

Ingrediencie

Príprava

  1. Grilovaciu panvicu predhrejte na strednú teplotu. Rozdeľte mäso pozdĺžne minimálne na tri časti, zľahka ich potrite olejom a každú stranu opekajte približne 5 minút.
  2. Medzitým nasekajte nahrubo paradajky, petržlen a uhorku.
  3. Na rade je granátové jabĺčko. Tip: Ako ho olúpať? Stačí položiť rozpolené jablko na dosku a klopať na neho lyžicou tak dlho, kým sa neuvoľní posledné jadierko.
  4. K hrášku pridajte dve lyžice teplej vody a ohrievajte 2 minúty v mikrovlnnej rúre.
  5. Čas na ryžu! Ohrejte ju podľa pokynov na obale v mikrovlnnej rúre alebo na panvici.
  6. Vychladnuté mäso pokrájajte na 1 cm hrubé prúžky. Na záver všetko premiešajte a pustite sa do toho!