Kúpiť teraz
PRODUKTY
RECEPTY
UNCLE BEN’S
PRODUKTY
RECEPTY
UNCLE BEN’S
Recepty
SPÄŤ
Grilovaná morka so sušenými paradajkami, granátovým jablkom a stredomorskou ryžou
Produkt:
UNCLE BEN'S
®
Celozrnná Stredomorská ryža
UNCLE BEN'S
®
Ryža s paradajkami a bazalkou
Porcie
4
Príprava
10
min
Čas varenia
15
min
Celkom
25
min
Ingrediencie
1 veľké morčacie prso
2 hrste sušených paradajok
4 hrste mrazeného hrášku
1 uhorka
2 hrste jadierok z granátového jablka
2 hrste petržlenovej vňate
2 balenia
balenia Uncle Ben’s celozrnnej stredomorskej ryže
alebo
ryže s paradajkami a bazalkou
Príprava
Grilovaciu panvicu predhrejte na strednú teplotu. Rozdeľte mäso pozdĺžne minimálne na tri časti, zľahka ich potrite olejom a každú stranu opekajte približne 5 minút.
Medzitým nasekajte nahrubo paradajky, petržlen a uhorku.
Na rade je granátové jabĺčko. Tip: Ako ho olúpať? Stačí položiť rozpolené jablko na dosku a klopať na neho lyžicou tak dlho, kým sa neuvoľní posledné jadierko.
K hrášku pridajte dve lyžice teplej vody a ohrievajte 2 minúty v mikrovlnnej rúre.
Čas na ryžu! Ohrejte ju podľa pokynov na obale v mikrovlnnej rúre alebo na panvici.
Vychladnuté mäso pokrájajte na 1 cm hrubé prúžky. Na záver všetko premiešajte a pustite sa do toho!
Kategórie
Mäso
Šaláty
Rýchla večera
Mohlo by sa vám páčiť
Uhorkovo-cibuľový šalát s hovädzími rezančekmi
Pečený losos s medovo-sójovou omáčkou a zeleninovou ryžou
Kuracie s kokosovo-ďumbierovou ryžou a paprikou